Terug naar nieuwsberichten

Herhalingsles reanimatie mogen weer

De Nederlandse Reanimatie Raad deelt mee: Ondanks dat de coronapandemie nog niet ten einde is, heeft de overheid een aantal maatregelen versoepeld. Vanaf 4 mei mag het reanimatie-onderwijs weer worden opgestart.
Veel burgerhulpverleners hebben al meer dan 2 jaar geen scholing meer gehad.
Verder adviseert de Nederlandse Reanimatie Raad het volgende: Voor cursisten die tot een risicogroep behoren: neem nog geen deel aan reanimatieonderwijs.
Voor de burgerhulpverleners geldt nog steeds dat zij door HartslagNu worden opgeroepen, ook als hun laatste scholing langer dan een jaar geleden was.

De cursussen worden uiteraard ‘coronaproof’ gegeven. Op onze vaste locatie krijgen we de beschikking over een grotere ruimte en meer oefenpoppen. Hierdoor kan iedereen met voldoende afstand (>1½ meter) van elkaar de cursus volgen.

De eerste herhalingscursussen ‘Reanimatie en AED’ in 2021 zijn gepland:
maandag 17 mei, dinsdag 18 mei en woensdag 19 mei.
Voor degene die niet op een van deze datums kan of er is geen vrije plaats meer, blijf onze site https://www.hardvoorhart.nl/vrijwilliger/herhalingsles/ in de gaten houden, want er worden meer cursussen gepland.

Wil je de herhalingsles volgen op de locatie Businessroom, Sportlaan 6, 5802 AH Venray, meld je dan aan op https://www.hardvoorhart.nl/vrijwilliger/herhalingsles/